La tradició de la Mona de Pasqua
Breu història sobre el pa de pessic de la Mona UNA HISTÒRIA DE NÚRIA BÀGUENA PER A MERVIER CANALEl pa de pessic, amb diferents farciments i acabats, és la base de la majoria de pastissos per...
Els dolços fregits de Quaresma
Breu història dels dolços de Quaresma UNA HISTÒRIA DE NÚRIA BÀGUENA PER A MERVIER CANALUna gran família de dolços són les peces individuals petites o de dues mossegades fetes amb farina i...
Història del tronc de Nadal
Breu història del tronc de Nadal UNA HISTÒRIA DE NÚRIA BÀGUENA PER A MERVIER CANALAcabar l’àpat del 25 de desembre amb un pastís com el Tronc de Nadal és una tradició que ens ve de França. La...
Història de les neules
Breu història de les neules UNA HISTÒRIA DE NÚRIA BÀGUENA PER A MERVIER CANAL Les neules són una de les llaminadures de les festes nadalenques, any rere any les esperem, ja ho feien en època...
Història dels panellets
Breu història dels panellets UNA HISTÒRIA DE NÚRIA BÀGUENA PER A MERVIER CANALDes de fa molts segles per Tots Sants, en record dels avantpassats celebrem la Castanyada, l’origen d’aquesta...
Història del croissant
Breu història del croissantUna història de Nùria Bàguena per a Mervier CanalCreiem que, i més, després d´haver aconseguit per a tercera vegada el premi al Millor Croissant Artesà de mantega...