Seguint la tradició de la pastisseria clàssica de retre homenatge a grans figures de la música clàssica a través d’elaboracions, presentem un nou pastís per a la celebració del centenari de la soprano Victoria de los Ángeles.

Fotografia propietat de la Fundació Victoria de los Ángeles

A través d’un treball de documentació conjunt amb la Fundació Victòria de los Ángeles,  hem volgut trobar un equilibri que representi i sigui un fidel reflex del seu art i la seva devoció per la pastisseria.

Una perfecta harmonia de textures i sabors de tall clàssic i on es combinen la calidesa de la merenga, el marrón glacé, l’ametlla i la mantega i amb el petit contrapunt àcid del cassís. Combinació precisa de sabors que com en altres grans clàssics tals com el Massini o la Sara, aconsegueixen un resultat franc, amable i molt llaminer.

Un pastís que segueix el camí iniciat el 2015 amb el pastís Guinovart en homenatge al pianista i compositor Albert Guinovart, i el pastís Irene en homenatge a la soprano sueca Iréne Theorin. Pastissos que neixen amb vocació d’esdevenir clàssics i que com explica Lluís Estrada Canal : “Res ens faria més il·lusió que els pastissers es fessin seva la combinació de sabors i creessin les seves pròpies versions d’aquest pastís”. I és per això que una vegada més des de Mervier Canal posem a disposició de tothom la recepta per a qui vulgui reproduir-ho.

Un pastís que estarà disponible a partir del primer cap de setmana de maig a les nostres botigues; C/ Muntaner nº 566 i C/ Calvet nº 15, només per encàrrec que podeu fer aquí mateix a través del nostre web o al mail: info@canal.es

Per a més informació adjuntem diversos enllaços a aparicions en premsa a on parlen del Victoria.

A l´Enderrock, un article del Jaume Biarnés – Clica a la imatge per a llegir la notícia completa.

A TV3, amb la Tana Collados. Clica a la imatge per a llegir la notícia completa.

A Betevé amb la Carmen Cortés Vidal. Clica a la imatge per a llegir la notícia completa.