Els troncs de Nadal s’han guanyat el seu lloc a les taules nadalenques. Aquí teniu les propostes per aquestes festes; gustos amables i fàcilment identifi cables en textures lleugeres que respecten tota la intensitat dels diversos sabors.

SUBTÍTOL 01

Tornem a estar a les portes de Nadal i enguany amb el millor croissant artesà de mantega d’Espanya com a convidat especial. Després del reconeixement de 2016, repetir com a guanyadors el 2019 referma la nostra aposta per una pastisseria on prevalen la qualitat de les matèries primeres i l’ofi ci de pastisser però incrementa alhora la responsabilitat vers els nostres clients. En l’any que ens portarà al nostre 50è aniversari, volem continuar el camí endegat el 1970 i seguir treballant per oferir-vos propostes de pastisseria per a totes les ocasions de celebrar la felicitat.

És per això que saber què és el que més valoreu de Canal, en què us podem ajudar, què hi trobeu a faltar encara, i d’altres, seran alguns dels interrogants que ens proposem anar responent. I la vostra ajuda és fonamental. A l’última pàgina de la revista hi trobareu una enquesta que us animen a contestar i tornar emplenada a qualsevol persona de les nostres botigues. Les vostres respostes ens seran de gran ajuda.