Panettone
Hem estat guardonats amb el premi al Millor Panettone Clàssic d’Espanya 2024 a la Pastisseria Mervier Canal de Barcelona, liderada pel reconegut mestre pastisser Toni Vera, tres vegades guanyador del títol al Millor Croissant Artesà d’Espanya (2016, 2019, 2022). El nostre panettone artesanal es distingeix per l’equilibri de sabors, la textura impecable i l’ús de les fruites clàssiques: cedre, taronja i panses golden.
Durant el Fòrum Gastronòmic de Barcelona, el jurat, compost per forners, pastissers i periodistes gastronòmics, va valorar aspectes com la distribució de la fruita, l’aparença del glaçat i el sabor general. Gràcies a l’estructura de la molla, l’aroma inconfusible i un punt de cocció perfecte, vam destacar entre més de 70 participants.
Aquest reconeixement reafirma l’excel·lència i la passió pel nostre ofici, tant de Toni Vera com de tot l’equip de la Pastisseria Mervier Canal. Panettone de qualitat, tradició i artesania a Barcelona.
.
Mostrant l'únic resultat